Despre noi

Bun venit la Veronica's guest house

Veronica’s guest house este situată in Maramureșul istoric, sat Breb, la 50 km de orașul Baia Mare. Față de Sighetul Marmației se află la 22 km și la aprox. 10 km de pârtiile de ski de la Cavnic.

Grădina mare, terasa spațioasă și balcoanele la fel de spațioase va oferă o ambianță plăcută. Arhitectura cu specific rustic-modern îmbina elementele din lemn și piatra și modernul cu tradiționalul. Aerul curat de munte și împrejurimile fac din aceasta pensiune o locație perfecta pentru odihna, în intimitate.

Dacă sunteți sătui de forfota și stresul orașului, vă puteți relaxa citind o carte pe șezlong sau în hamac, făcând o binemeritată baie de aer și soare, iar seara puteți savura un pahar de pălincă pe terasă, într-o companie plăcută.

În serile reci, puteți sta lângă șemineu și rememora ziua ce a trecut sau face planul pentru cea care urmează.

Datorită stilului aparte al cabanei, dormitoarele nu sunt identice, dar toate dispun de aceleași facilitați. Fiecare cameră are baie proprie, TV, minifrigider, miniseif, cana electrică pentru ceai și ness și internet wireless.  Nu în ultimul rând, fiecare cameră are o panoramă deosebită în funcție de orientare.

Aici, in Breb, găsiți locul ideal dacă sunteți pasionați de drumeții montane sau rurale. Totodată, mâncarea tradițională, tradițiile și portul popular maramureșean încă se păstrează cu sfințenie din moși-strămoși.

Satul Breb se află situat în partea central-nordică a Maramureșului istoric, în partea superioară a bazinului râului Mara, la poalele masivului Gutâi.

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați pe cele două pârtii de la Cavnic, având o lungime totală de 8 km.

O scurtă ieșire prin împrejurimi la cules de fragi, afine, zmeură, mure sau ciuperci, o plimbare cu bicicleta sau o excursie pana la mănăstirea Bârsana sau o plimbare cu Mocănița pe Valea Vaserului vă vor încărca bateriile pe termen îndelungat. Toate acestea vă pot garanta o ședere relaxantă, reconfortantă și, cu certitudine, vă vor convinge sa reveniți.

Contactati-ne acum pentru a rezerva o cameră

Verifica disponibilitatea